Primul post pe blog. Bine ai venit intre vene!

Home » Primul post pe blog. Bine ai venit intre vene!

buna ziua.

acesta este blogul cartii mele. cartea se numeste ca si blogul PAUZA DINTRE VENE. cartea inca nu exista. adica ea este scrisa dar momentan e fetus adica e in tipografie. eu sunt Miruna Vlada. aceasta este cea de-a doua mea carte. in prima afisare pe blog as vrea sa va lansez o provocare. sa-mi spuneti la ce va ganditi primul lucru cand cititi acest titlu> pauza dintre vene. m-ar interesa mult parerile voastre mai ales ca am avut ceva dificultati in alegerea lui. am aceasta initiativa deoarece cu cate persoane am vorbit fiecare mi-a descris altceva, viziuni diametral opuse, ceea ce mi s-a parut incitant. voi ce vedeti in acest titlu? raspunsurile cele mai indraznete vor primi cadou cartea. o sa mai vin cu detalii pe parcurs.

inevitabil trebuie sa raspund si la intrebarea primordiala> de ce un blog pentru carte?

Pentru ca sunt convinsa ca exista inca multi cititori de poezie latenti.

Pentru ca nu sunt suficient de ipocrita  pentru a spune ca nu ma intereseaza daca sunt sau nu citita, inteleasa.

Pentru ca vreau sa inteleg la ce se asteapta cititorii contemporani de la o carte de poezie.

]Pentru ca (si acum va rog sa nu va enervati de banalitatea acestor cuvinte si sa trantiti nervosi usa virtuala a acestui blog ce ne-a apropiat privirile) vreau sa ma inteleg.

Primul lucru pe care ar trebui sa il aflati despre mine este ca nu mi-e frica de cuvinte mari, abstracte considerate niste paraziti in gura unui scriitor ce se vrea cool si pe placul tuturor. nu mi-e frica, rusine sa vb despre Moarte, Dragoste, Identitate, Sine etc. imi par niste aspecte firesti chiar vitale in discursul unui autor ce vrea sa-si ia destinul literar ca pe un fapt existential de maxima importanta. un alt lucru pe care involuntar il aflati despre mine este ca scrisul la mine NU E HOBBY. urasc cand cineva ma intreaba asta. nu e o pasiune de weekend ci un fapt de viata, central pentru mine. daca nu scriu nu mai exist. rasul vostru acum ma doare putin, ma afecteaza reactiile negative care pornesc mai ales din lipsa de intelegere. vi se pare banal si tampit ce spun aici. pentru ca poate voi vreti altceva de la un om care scrie. dar eu nu stiu ce vreti voi. revin la motivatia acestui blog. asta vreau sa aflu. cine sunteti si ce vrei voi cei care cititi si care involuntar dati sens vietii noastre.

e de altfel si foarte la moda sa ai blog. inteleg ca in industria publicitatii aceasta forma de comunicare e noua bomba aducatoare de succes. hop produsul, hop blogul, hop incasarile. nu imi fac iluzii evident. bani pe cartea asta nu o sa vad. dar vreau sa vad oameni si minti inteligente care nu se tem sa-si asume sensibilitatea si reactiile critice fata de tot ce vad, citesc, respira zilnic.

scriu acest blog pentru ca mi-e teama de singuratate. poezia de acolo vine dar doare. si n-o poti duce la capat decat prin constiinta unui Celalalt care te priveste. acolo sunt motorasele. cartile sunt mult mai singure ca oamenii. astept reactiile voastre pentru ca nu vreau sa las aceasta carte singura. momentan ma are doar pe mine. si momentan e doar o pauza care trebuie umpluta de viata. de voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.