mai am 2 examene si incep o polemica

Home » mai am 2 examene si incep o polemica

salut.

vad ca mai veniti pe aici ceea ce e bine. as vrea sa vb mai mult. mi-au venit f multe idei in ultima vreme. m-am gandit sa fac o forma inedita de lansari la carte sub forma unor confesiuni. ma mai gandesc. cand imi schitez ceva mai clar in minte va intreb. oricum ma gandeam la un gen de lansare care sa ii apropie pe cititori, pe oameni pe care in mo normal n-au treba cu poezia. imi dau seama din ce in ce ca prapastia e tot mai mare.

jos am pus 2 poze de la facerea cartii. prima e intrarea la editura a doua cu manuscrisul pe masa lui Dan Sociu pt corectat. asta e un fel de invitatie in culise…

la editura pe calea victoriei

manuscrisul la corectat

in alta ordine de idei saptamana viitoare se intampla ceva f misto in Bucuresti> Noaptea Institutelor Culturale – cea mai lunga zi si noapte din an din 21 seara pana in 22 dimineata, vineri spre sambata. toate institutele culturale din Buc au programe dragutze: filme, dezbateri, expozitii si mancare traditionala. pe www.icr.ro gasiti programele la toate celelalte evenimente. eu voi fi intr-un juriu la Institutul Francez  la un recital de poezie si mixaje audio al unor tineri liceeni. evenimentul va fi moderat de Bogdan Ghiu si in juriu vor mai fi Octavian Soviany , Dan Sociu si o doamna din Franta * nu se stie sigur prezenta ei. totul asezonat cu petits croissants ca la mama lor. poate ne vedem acolo!

deci promit saptamana viitoare k  o sa postez 2 chestii imp> o explicatie in cateva cuvinte ce e cu poezia actuala si ce-si propune ea si ideea de lansare care mi-a venit.

pana atunci o saptamana frumoasa!

a, si trebuie sa-i raspund si lui luciat la un tag despre cele mai importante carti din viata mea. am promis.

ps> cum vi se pare noua interfata a blogului?? eu mor dupa ea. asta va ramane definitiv. imi place muuult!

Leave a Reply

Your email address will not be published.