biblioteca metropolitana are un blog super tare!!

Home » biblioteca metropolitana are un blog super tare!!

bmb

e proaspat renovata. are sediul in plin centru al capitalei (piata romana, aproape de piata amzei), e eleganta are servicii de calitate, are carti de ultima aparitie e un loc superb pentru lansari si dezbateri de calitate. s-au intamplat de-a lungul ultimilor ani ateliere de creatie unice in Romania conduse de poeta si bibliotecara NINA VASILE. eu vad aici toate ingredientele necesare unui loc de intalnire a tuturor amatorilor de evenimente literare si nu numai din Bucuresti. si cel mai puternic argument e asta> la carturesti e frumos dar ca sa citesti o carte trebuie s-o cumperi. la biblioteca metropolitana o poti lua gratuit acasa, o citesti si o aduci inapoi. deci, e mai avantajos. plus ca te poate gazdui in spatiul ei somptuos unde poti citi in voie ce vrei.

krossfire si gasca lui au pus bazele unei initiative excelente : promovarea BMB printr-un blog f reusit. in toamna proiecteaza si un festival al bibliotecii cu invitati de renume si alte evenimnete frumoase deschise publicului. eu zic sa-i sprijinim, e o initiativa excelenta (ei fac asta voluntar deci merita aplauze). impactul acestei campanii ar trebui calanizat in special pe tineri. eu vreau sa le propun celor ce au initiat acest proiect colaborari cu liceele bucurestene (ateliere de creatie pentru cei talentati, concursuri, dezbateri chestii interactive care sa-i aduca la BMB sa vada ce frumos e si sa mai treaca pe acolo..).

sustin aceasta initiativa. daca va place ideea intrati pe blogul lor si preluati afisele( au si un filmulet funny) si distribuiti/le mai departe. e o cauza nobila!

si astept sa ne intalnim pe acolo intr-o dupa amiaza racoroasa. pentru ca o carte, ca si un om, trebuie atinsa ca sa ti se deschida. faza cu cititul la calculator nu aduce aceleasi bucurii ca cititul unei carti in biblioteca.

alivoir!

ps>coperta mea e in lucru. in toamna vor incepe lansarile sub o forma inedita de confesiuni ce stau in spatele cartii si de dialog direct cu publicul. dar despre asta mai tarziu mai multe detalii. eventual sa-mi ce va inspira chestia asta..

Leave a Reply

Your email address will not be published.