MAINE ORA 19 PROTEST IN FATA TVR

Home » MAINE ORA 19 PROTEST IN FATA TVR
club-a-t-octavian.jpg
aici suntem in Club A la dezbaterea Bloggeri si Scriitori, de la dreapta eu tudor octavian si Ioan T Morar (sper ca isi va recapata emisiunea..) 
MAINE ORA 19 IN FATA LA TVR PROTEST

ADUNAREA TOATA LUMEA MOBILIZAREAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

chiar daca o fac pe ultima suta de metri ma alatur si eu acestui protest si va sfatuiesc pe cat mai multi sa o faceti. e inadmisibil ce se intampla la tvr cu degradarea culturala la care suntem martori. textul e pe preluat de pe www.terorista.ro, unul din initiatori

La TVR dispare din grila emisiunea care ni se adresa noua, cititorilor: „Lumea citeste” (a lui Ioan T. Morar, cum stiti). Erau invitati si specialisti si amatori, se vorbea serios dar se si faceau glume, pe scurt: era misto. Dispare si „Nocturne”, cu Marina Constantinescu. De aici: „„Acum prioritatea sint emisiunile politice. Asta i se va servi poporului, pe banii lui, la postul public. Asadar, lumea nu mai citeste. Si asa, prea era interesat publicul, din nou, de carti. Ce sa caute o emisiune despre carti in grila?!”

Cind am auzit stirea, m-am resemnat pe loc, fatalista cum sint. Dar altii par sa creada ca nu e normal sa lasam tvr-ul sa faca prostii fara macar sa protestam. Vic propunea sa ne intilnim la poarta televiziunii la care sintem cu totii abonati si sa schimbam impresii. Sa ne luam cite o carte si sa citim acolo din ea. pax, dragos c., andreea_none si isuciu voiau si ei sa vina. Vreau si eu. Poate mai vor si altii. Ce ziceti? Ar fi o idee buna sa ne dam intilnire? Poate vine si un scriitor pe linga cititori obisnuiti, poate ne citeste un poet un text scurt de-al lui, asa, la botul calului, poate ne citim unii altora cite un pasaj interesant sau poate stam fiecare cu ochii in cartea lui. Nu sa aruncam cu rosii sau cu suluri de hirtie igienica, nici macar sa ne legam cu lanturi de poarta, cum zicea mayuma, dar macar sa zicem ca mai sint si oameni care vor sa vada o emisiune buna despre carti.

Nu cred ca sintem chiar asa de putini cititori in Bucuresti. Veniti? Pe la ce ora ne vedem? Marti la 7 seara la poarta din Pangratti? Cine vrea sa ne citeasca ceva? Un scriitor care sa dea un autograf? Un ziarist care sa scrie o notita? Un cititor care sa ne arate cartea care i-a placut lui cel mai mult in ultima vreme? Unul? Doi? Trei? Patru? Citi sintem?

Bloggeri dispusi sa posteze ceva, cit de mic, despre cum ne-am putea vedea la tvr, marti? Sau macar sa posteze un protest, sa spunem clar ca NU VREM SA DISPARA “LUMEA CITESTE”, “MEMORIALUL DURERII” SI “NOCTURNE”.

nu putem tolera asa ceva. hai s aluam o carte in maini si s amergem maine sa protestam in fata TVR. e INADMISBIL> chiar ne cred niste legume. lumea chiar CITESTE!

ne vedem maine acvolo sper sa fim cat mai multi

Leave a Reply

Your email address will not be published.