unde gasesti cele mai bune oferte ale anului la carti, unde gasesti cate un scriitor pe fiecare metru patrat, unde stai la coada pentru un autograf de exceptie…

Home » unde gasesti cele mai bune oferte ale anului la carti, unde gasesti cate un scriitor pe fiecare metru patrat, unde stai la coada pentru un autograf de exceptie…

mai-iunie-082.jpg

Gaudeamus,

targ international de carte de invatatura (a 13-a editie) incepe la Romexpo miercuri, 21 noiembrie, si dureaza pana duminica, 25.

Ca si in anii precedenti, targul nu va fi o simpla expunere a noutatilor diverselor edituri, ci va fi foarte interactiv, propunandu-si sa tina vizitatorii intr-o continua surpriza. Puteti consulta programul integral ca sa va convingeti de varietatea evenimentelor care vor avea loc in cele 5 zile de expozitie.

Pe langa numeroasele lansari de carte, vor avea loc discutii si dezbateri cu diverse personalitati culturale, se vor organiza concursuri, tombole si va fi inceputa o campanie “al carei obiectiv este obtinerea unui premiu Nobel pentru literatura romana”.

Va exista si un spatiu de lectura pentru copii, “Biblioteca magica”, cu ateliere de creatie, momente artistice, dans, poezie, concursuri.

Nu trebuie sa considerati ca un targ de carte presupune neaparat valuri-valuri de beletristica, povesti si romane. Editurile prezente se vor intrece in lansari de diverse carti din numeroase domenii de specialitate: economie, marketing, muzica, fotografie, istorie.

Indiferent de preocupari si interese, targul Gaudeamus se anunta un eveniment care nu trebuie ocolit (chiar daca e plasat putin cam departe, in pavilioanele de la Romexpo).

Programul de vizitare:
miercuri – sambata, 10.00 – 19.00;
duminica, 10.00 – 16.00

mai multe detalii pe www.gaudeamus.ro

ne vedem acolo!!!

LATER EDIT: veste noua: m-am angajat. so, de vineri voi face parte din stufful de organizare al Gaudeamus. deci, voi sta acolo cam toata ziua. pentru intrebari si alte informatii ma gasiti la parter. voi fi vizibila…

Leave a Reply

Your email address will not be published.