Planuri pe 2008

Home » Planuri pe 2008

craiova-si-altele-079.jpg

de cand a aparut si pana acum nu am ascultat cd-ul niciodata. stiu ca rrrr-ul ala accentuat cam zgarie timpanul. plus ca nu imi merge cd playerul de la calc. plus ca mi-e frica, nu stiu de ce. cateva persoane mi-au spus ca ar fi o voce senzuala. hmmm…. si agresiva.

oricum, m-am obisnuit cu prezenta ei. am vazut-o pe raft la libraria eminescu si mi-a batut inima cam tare. mi-a fost aproape teama sa o vad acolo, singura, pierduta.

dra vreau sa o plimb. sa vada lumea, sa o pun in bratele unor cititorii care sa o incalzeasca si sa o opreasca din tremurat.

aas vrea sa listez cateva orase unde mi-ar placea f mult ca in 2008 (chiar din ianuarie) sa ajung, cu Pauza sub brat, dornica sa cunoscoameni pentru care poezia mai spune inca ceva. si daca a mea nu spune vreau sa stiu de ce nu spune. vreau sa stiu daca se rupe filmul cam pe unde se rupe mai exact.

aceste orase nu sunt intamplatoare. despre fiexare stiu cateceva ce ma incita: fie un om drag, fie un loc special pentru evenimente culturale, fie o poveste spusa de altii care m-a facut curioasa…

iata lista:

arad

botosani

bacau

brasov

bistrita

constanta

campina

craiova

cluj

iasi

oradea

ploiesti

ramnicu valcea

targoviste

timisoara

sinaia

sibiu

satu mare

in ianuarie planuiesc sa “cuceresc” in jur de 3 din acea lista ( Moldova), in februarie (in mini vacanta pe care o am 11-17) as vrea centrul -(brasov, campina, sinaia, targoviste, ramncu valcea), in primavara vestul…Timisoara si Arad iar de la vara de la mijlocul lui iulie si august toate celelalte….

sa aveti sarbatori frumoase si multa lumina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.