primavara poetilor la liceul eminescu & club A

Home » primavara poetilor la liceul eminescu & club A

marti 18 martie in jurul orei 12.30 am fost la fostul mei liceu, leaganul interesului meu pt poezie. m-am bucurat sa-mi revad cateva foste colege cu care bateam cenaclurile bucurestene,.. eee, old times.

eu am fost f crispata tot evenimentul. nu stiu de ce. am baut o cafea la directoare in birou, moment din ala f oficial. cu laude gratuite etc.

sala de festivitati plina. au mai participat si alti fosti elevi din generatiile trecute. au citit si poeme, au povestit cam fara sare si piper. sau asa mi s-a parut mie care eram burzuluita. iar “lansarea” a fost cam asa>

s-a sunat de iesire. copiii au inceput sa iasa din sala sa mearga la urmaroarea ora.

eu am citit in graba un poem. si le-am pus o intrebare tampita: de ce credeti ca poezia actuala nu mai e metafizica? (doamne, ce cretinism.. saracii ma priveau cu multa condescendenta..). o fata a raspuns din politete. in rest o tacere usturatoare. si gata, ne-am ridicat si s-a incheiat “lansarea”.

anyway bile negre.

apoi seara dezbaterea de la club A despre Underround. termeni vagi, nu stiam exact despre ce vorbim totul e underground, nimic nu e underground. totul se transforma. in fine. la final s-au citit poeme si asta mi s-a parut partea cea mai reusita.

primavara poetilor s-a terminat. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.