la aniversara!

Home » la aniversara!

trebuie sa va anunt asta :

blogul Pauza dintre vene a implinit pe 2 mai 2008 1 anishor de existentza!! am sesizat un pic mai tarziu. ii doresc sa traiasca multi ani de aici incolo fericit. 🙂

desi l-am inceput cu intentii de self marketing deci de autocomunicare acum s-a transformat tot mai mult intr-o punte de dialog cu ceilalti – contine recenzii, evenimente, impresii, faze despre scriitorii. tema este exclusiv literara si asa va ramane avand in vedere ca mai posed un blog acela avand un profil intimist de tip jurnal & explorari in diverse domenii conexe. nu stiu daca acest blog si-a atins scopul “maret” pe care il anuntam in primul post dar m-a pus in dialog cu cativa dintre cititorii de poezie inca nepervertiti  pe care nu aveam cum sa-i cunosc altfel. ceea ce e f frumos. ai senzatia unei receptari vii si nu moarte sau imaginate. si cred ca aceasta receptare vie ne da forta.

si, fiindca orice aniversara e o retrospectiva, sunt curioasa sa va intreb pe cei care treceti pe aici nu doar intamplator/accidental – cum gasiti acest blog? de ce treceti pe aici? & din astea. daca aveti chef.

la multi ani blog PDV!

Leave a Reply

Your email address will not be published.