BOOKFEST 2008

Home » BOOKFEST 2008

Personalitati din lumea culturala romaneasca, scriitori renumiti din tara si din strainatate precum si tineri scriitori vor fi prezenti la cea de-a treia editie a Targului de carte – Bookfest, desfasurat in perioada 4 – 8 iunie. Orhan Pamuk, castigator al premiului Nobel pentru Literatura in 2006 va acorda autografe cu ocazia lansarii celui mai nou titlu al sau, romanul politic ‘Zapada’.

Unul dintre cei mai cunoscuti scriitori maghiari contemporani, Peter Eszterhazy, autor al unei opere vaste ce cuprinde romane, nuvele, piese de teatru, eseuri, va lansa la targ cel mai premiat roman al sau, ‘Harmonia Caelestis’, iar scriitorul ucrainean Andrei Kurkov, a carui opera a fost tradusa in 26 de limbi si s-a vandut in mii de exemplare in intreaga lume, isi prezinta la Bookfest romanele ‘Moartea pinguinului’ si ‘Legea melcului’, informeaza Radio Romania Cultural.

La editia 2008 a Bookfest va exista un pavilion dedicat in intregime spatiilor de animatie create pentru evenimente si dezbateri. Tot in premiera, la Bookfest va avea loc festivitatea de decernare a premiilor Uniunii Scriitorilor din Romania, informeaza organizatorii targului.

Bookfest se va desfasura la Complexul Expozitional Romexpo in pavilioanele 13-17, astfel incat, suprafata de expunere va fi mult mai mare decat la primele doua editii ale evenimentului.

Sursa: Hotnews.ro

mai multe detalii pe www.bookfest.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.