Finantare USR!! 30 iunie!!

Home » Finantare USR!! 30 iunie!!

 

Comunicat important al USR

Proiecte culturale pe semestrul II 2008

 

Concursul USR pentru finanţarea proiectelor culturale se va încheia la data de 30 iunie 2008. Pînă la această dată, organizaţiile, asociaţiile şi filialele ca şi persoanele fizice iniţiatoare de proiecte culturale sînt rugate să le depună la sediul USR din Calea Victoriei 115. Punctele care trebuie evidenţiate în fiecare proiect se află pe situl www.uniuneascriitorilor.ro, fiind aceleaşi de la concursul precedent, pentru semestrul I al anului 2008.

 

Cerere de finanţare pentru Concursul de proiecte culturale iniţiat de U.S.R.

1. Scurtă descriere a proiectului (de ce merită să fie finanţat?)
2. Data de desfăşurare
3. Instituţia iniţiatoare / Responsabilul de proiect
4. Lista participanţilor
5. Bugetul total (detaliat)
6. Parteneri în finanţarea proiectului (unde e cazul); o dovadă a iniţiatorului că dispune de surse de finanţare parţială a proiectului
7. Suma solicitată Uniunii Scriitorilor şi capitolele stricte la care va fi folosită această sumă (banii nu sunt transferabili de la un capitol la altul)
8. O declaraţie a responsabilului de proiect că a primit suma respectivă care îi va fi imputată dacă nu face decontul cu acte legale justificative după încheierea proiectului (în maximum 30 de zile). Precizare: în cazul în care nu va face decontul, solicitantul îşi pierde dreptul de a mai primi finanţare de la U.S.R. pentru alte proiecte culturale.

daca aveti idei dati-i bice!! sumele nu sunt mari dar sunt suficiente pentru proiecte cu impact local!

 

 PS iar despre ce s-a intamplat la Colocviul tinerilor scriitori (proiect USR) pe care tocmai l-am ratat in acest weekend cititi pe proaspat – descoperitul blog al unei poete f interesante> Rita Chirian. mori de ras!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.