o viziune lucida

iata ce am gasit pe blogul http://culturavura.fourhooks.com/ :

sunt in totalitate de acord cu viziunea asta. oare ce ar zice iovanel si dan c mihailescu despre acest mod de a vedea lucrurile?? prietenii stiu de ce.

bravo criz!

later edit> ia cititi voi aici prin ce trece scriitorul Liviu Ioan Stoiciu, a propos de gasti si polemici criptocomuniste!

8 gânduri despre „o viziune lucida

  1. editori, muze, premii, burse, primavara poetilor, uniuni si unionisti (vezi societatile din Targoviste si Suceava)… lista e cam lunga. PLus „miscarile de trupe” (fost gasca 1, actant in gasca 2). sa nu uit… sedii de gasti.

  2. dar dragilor, doar atat se vede din afara din brava lume literara? doar mizeriile astea caracteristice mai degraba fotbalului sau baronilor locali?? hmmm pe mine ma cam intristeaza. ati observat totusi ce mic e procentul cartilor??

  3. Draga Miruna, chiar zilele trecute vorbeam cu prietenul meu (care n-are legatura directa cu lumea literara, ci e doar un observator din afara) cu aceleasi triste concluzii. Ca din pacate scriitorii nostri se risipesc in lupte fara miza in loc sa scrie. Nu pot sa zic decit ca … da, se pare ca asa este. Daca nu putem avea coeziune, atunci sa rupem cu dinti tot ce reusim sa prindem. Nu?

  4. da catalina. iti mai aduci aminte intalnirea cu Breban? lipsa de comunicare reduce totul la preceptul primitiv: homo homini lupus…

  5. Miruna, rolul lui Breban era altul acolo si n-a fost vorba despre lupte intre gasti. Mai ales ca eu n-am gasca, nici Ovia nu-mi amintesc sa aiba. Deci nu prea cred ca e corect sa-l scoti pe Breban acum din sac cu un gest moralizator. Si-apoi, cum sa comunici cu o statuie pe piedestalul ei?
    Hmmm. Singura „gasca” pe care am avut-o a fost cea din Timisoara. Dar noi chiar eram prieteni. Si chiar ne rupeam intre noi argumentat, pe text, stiind ca asta pina la urma ne face bine la evolutie.

  6. nu catalina eu nu vorbeam ca atunci ar fi fost un conflict intre gasti. din astea se gasesc insa abundent pe club literar (intre gasti si „lupii de stepa” mai ales). ma refeream simplu la faptul ca atunci nu s-a putut stabili un dialog, in mare parte din vina lui breban dar si a noastra(generic) care ne-am revoltat cam tare. e ciudat sa vezi ca cele doua lumi au fost „sectionate” de Revolutia din 89 si totul se reinventeaza anevoios…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s