lectura si cantare din PDV 22 august ora 19.30

Home » lectura si cantare din PDV 22 august ora 19.30

helooo

m-am intors cu vesti.

vineri 22 august in jurul orelor 19.30 va dau intalnire in clubul CROSSROADS (proapspat deschis) unde voi avea o lectuar din PDV si apoi va fi un recital muzical pe versurile mele realizat de o tanara formatie rock. adresa e  CALEA MOSILOR nr 100 (zona Pta Rossetti).

sau cum e anuntul pe net:

Miruna Vlada & Concert MYRRHA @ Crossroads

sambata trecuta 16 august am citit poeme din PDV in Vama Veche (in ultima zi de Stufstock) in clubul HAND (acelasi unde am citit si in Iasi). a fost f placut. a durat in total cam 30 de min. au citit si mugur grosu, mihai vakulovski, marius parlogea, mircea tuglea. iar pe 15 august am ratat o lectura la BIstrita invitati de poetul gelu Vlasin care pe 23 aug se casatoreste si ii uram Casa de piatra lui si minunatei Cristina!

si tot la capitolul rateuri punem si tabara de creatie de la Savarsin ce se organizeaza anul asta intre 8 si 14 sept unde trebuia sa fiu in juriu dar voi fi la Berlin si nu pot ajunge desi imi doream taaare mult.

cam asa.

PS out of this topic

si mama, ce s-au aprins spiritele in cazul comentariului meu pro cristian neagoe. of of prea ne aprindem si dam in cap cu injurii in loc de argumente… si prea cadem prada usor teoriile conspirationiste (asta e valabil si pt detractorii si pt aparatorii ICR-ului dl Traian Ungureanu a cam cazut prada acestor false scenarii).

Leave a Reply

Your email address will not be published.