un nou cenaclu – de incercat

deko-9nov2008-mic

 

Café Deko devine, începând cu această duminică, 9 noiembrie 2008, ora 15:00, un spaţiu de dezbateri şi întâlniri literare, cu scriitori şi critici consacraţi.

“Cenaclul de la Deko” îşi propune să aducă în prim planul vieţii publice scriitori care au debutat în volum, care au confirmat, dar şi să descopere şi să încurajeze exponenţi ai noilor valuri literare. Scriitorii invitaţi la această primă ediţie sunt Ioana Bogdan, Livia Roşca şi Andra Rotaru. Criticii prezenţi la această ediţie de cenaclu pentru a nuanţa şi incita spiritele vor fi binecunoscutul scriitor şi critic Octavian Soviany şi tânărul critic şi eseist Alexandru Matei.

După o serie de închideri şi redeschideri, în spaţiul literar, a diverselor cenacluri care au funcţionat în Bucureşti cu întreruperi, este nevoie de un reper stabil pentru iubitorii de poezie şi proză. Un cenaclu interactiv, care îşi propune să transmită în curând live şi să devină o arhivă culturală de referinţă în peisajul românesc.

Intrarea este liberă oricărui iubitor de literatură şi de critică literară constructivă.

Pentru informaţii adiţionale ne puteţi scrie la contact@cenacluri.ro sau prin telefon la 0722-383866

2 gânduri despre „un nou cenaclu – de incercat

  1. Miruna, îmi pare râu că am ratat această ediție, dar voi veni la următoarele. Tu moderezi cenaclul acesta? Și ce ritmicitate va avea?

  2. catalina, nu sunt implicata direct in acest cenaclu doar am participat la prim sa editie. e vorba de cenaclul celor de la agonia.net dar de data asta promit sa fie mai sistematic si cu lecturi mai valoroase. cam asta stiu. si dupa prima editie am fost placut impresionata. voi cand ii dati bice in green?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s