albumul de exceptie SCRIITORII PE CALEA REGALA

Home » albumul de exceptie SCRIITORII PE CALEA REGALA

Filmul documentar SCRIITORI PE CALEA REGALĂ

va fi difuzat de TVR Cultural joi, 4 decembrie  2008, la ora 20.55.

Acest film va fi urmat de 12 episoade intitulate CONFESIUNI PE CALEA REGALA, episoade transmise saptamanal de catre TVR Cultural.

Primul episod din CONFESIUNI PE CALEA REGALĂ va fi difuzat sambata, 6 decembrie 2008, la ora 13.00, si va cuprinde interviurile luate poetelor

Cornelia Maria SAVU si Ana BLANDIANA.

 

Lansarea albumului si filmului documentar SCRIITORI PE CALEA REGALĂ va avea loc marti, 9 decembrie 2008, ora 17.00, in Sala Oglinzilor din Casa Monteoru-Catargi, Calea Victoriei nr.115, la sediul Uniunii Scriitorilor din Romania, in prezenta Altetei Sale Regale Principesa Margarea si a Altetei Sale Regal Principele Radu. Tinuta va fi una sobra.

Fiind o intalnire intre scriitori si reprezentantii Casei Regale a Romaniei, va rog sa confirmati telefonic sau prin email participarea dvs. si a unui invitat al dvs. la acest eveniment.

 

Turneul SCRIITORI PE CALEA REGALA va prezenta filmul documentar si albumul dedicat calatoriei scriitorilor cu Trenul Regal la intalniri organizate imediat dupa lansarea oficiala la Sibiu , Medias, Alba Iulia si Focsani . Pana in martie 2009, cititorii din 20 de orase din Romania si Basarabia vor putea vedea si primi documentarul si albumul  SCRIITORI PE CALEA REGALA.

 

Turneul SCRIITORI PE CALEA REGALA este sponsorizat de Loteria Romana si ROMCONSTRUCT.

Parteneri media: Societatea Romana de Radiodifuziune, ziarul UNU, revista “Cultura”, Ziarul Financiar/ Ziarul de duminica, revista “Luceafarul” si www.tamada.ro.

Filmul documentar SCRIITORI PE CALEA REGALA si serialul CONFESIUNI PE CALEA REGALĂ   au fost produse de EURO CULTURART si TVR Cultural.

Albumul SCRIITORI PE CALEA REGALA. FOTOGRAME & JURNAL a aparut la editura si tipografia Brumar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.