videoclip dupa carte

Home » videoclip dupa carte

PDV inspira melodii :O)   http://www.youtube.com/watch?v=wbjFrBw2DZI

povestea e asa: alex taboo e un tanar de.. cred.. 18 ani. ii place hip hopul si e f indragostit. e 14 feb 2008 si el s eplimba melancolic prin buc in zona carturesti cautand un cadou cat mai ne kitschos pt iubita lui. vede pe un raft o inima ranita (bleah) se uita si citeste pe coperta – miruna vlada pauza dintre vene . citeste in graba cateva poeme care ii plac si zice – gata, am gasit cadoul. ii citesc cartea asta diseara.

dintr-o data alex taboo ma abordeaza pe mess cu ceva de genu – imi place la nebunie cartea ta de poezii. pe versurile tale se poate face dragoste (stupoare in capul meu. de ja criticii literari ma bombardau cu faze de genu – carte suicidala bla bla). vb eu cu el pe mess, el imi spune povesteqa de mai sus si imi spune ca versurile mele ii se par f muzicale. mai ales cand le asculta pe CD.

dupa cateva sapt imi cere acordul sa imi foloseasca vocea pt niste melodii crfeatii personale. mixaje de hip hop. eu zic da, fiind tare curioasa ce iese.

una din melodii e cea postata mai sus. mi se pare f interesanta mai ales felul in care a rupt textele. asta mi s-a parut f misto. mi-a aratat ca a avut un mod f personal de a citi cartea.

il declar pe alex taboo cititorul anului din Pauza dintre vene 🙂

si nu in ultimul rand, avand in vedere ca in 2009 se fac 2 ani de cand a aparut cartea si aproape 3 ani ai acestui blog..

la multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.