proiect nou- Imblanzirea cartilor

suna excelent. i-auziti

Epopeea lui Ghilgames deschide campania

“Imblanzirea Cartilor”

 

 

Fundatia Calea Victoriei si Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, lanseaza la Teatrul Odeon primul eveniment din cadrul campaniei “Imblanzirea Cartilor”. Proiectul isi propune sa apropie publicul de texte valoroase din toate genurile si timpurile.

 

 

Va invitam in foaierul Teatrului Odeon, in data de 25 februarie, ora 17:30, la o discutie despre Epopeea lui Ghilgames. Gazdele acestui eveniment vor fi Dorina Lazar, directorul Teatrului Odeon, Dragos Galgotiu, regizorul spectacolului de teatru Epopeea lui Ghilgames si Elena Mazilu-Ionescu, conf. dr. la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, sectia de Literatura Universala si Comparata.

 

In premiera, regizorul Dragos Galgotiu va media relatia spectacol – public  si  va dezvalui cum, pornind de la textul antic, s-a nascut spectacolul sau, iar doamna Elena Mazilu-Ionescu va arata cum temele si personajele Epopeii lui Ghilgames revin in textele unor scriitori moderni. Participantii sunt invitati sa intre in dialog cu gazdele noastre.

 

Intrarea la acest eveniment este libera.

 

Elevii si studentii care vor participa la aceasta dezbatere vor beneficia de intrare gratuita la primele reprezentatii ale spectacolului Epopeea lui Ghilgames, la Teatrul Odeon, in 27, 28 si 29 februarie, ora 19:00.

 

 

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala care organizeaza ateliere interactive in domenii umaniste pentru copii, tineri si adulti.

“Imblanzirea Cartilor” este o campanie de sensibilizare si implicare a publicului fata de lectura si intelegerea cartilor. Seria de evenimente este initiata de Fundatia Calea Victoriei in parteneriat cu Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti.

 

alte detalii aici http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/

3 gânduri despre „proiect nou- Imblanzirea cartilor

  1. nu stiu altii cum sunt dar chestia asta deja incepe sa fie enervanta: de la atata cultura cred ca o sa vomit! Toata lumea citeste, toti mergem la teatru si totusi traim prost. Asta chiar nu deranjează pe nimeni?

  2. toata lumea citeste?????????? come on, vorbim de un 0,005 la suta cei care participa activ !! la evenimente culturale. poate ii vezi tu prea des in jur dar crede-ma sunt groznic de putini. si iarasi nu inteleg acest „traim prost” pe ce se bazeaza? pai art nu se revolta totcmai impotriva traitului prost? arta contemporana se face din prea multa multumire cu lumea asta???

  3. Miruna, nu s-a respectat punctul asta: „Elevii si studentii care vor participa la aceasta dezbatere vor beneficia de intrare gratuita la primele reprezentatii ale spectacolului Epopeea lui Ghilgames, la Teatrul Odeon, in 27, 28 si 29 februarie, ora 19:00”. N-au dat nici un bilet (cica ar urma sa. bine, dar… intrarea a fost libera, au scanat cumva, sau? cum vor demonstra bietii elevi & studenti ca au fost in sala?!). in rest, aglomeratie mare in sala, aglomeratie si-afara.

    PS: eu am ramas, se subintelege (noroc providential), pe afara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s