ce mai fac

Home » ce mai fac

martea asta am inceput o serie de dezbateri despre poetry perfomance in club A. a fost f interesant si o mai continuam cateva editii. martea viitoare tot cu peter sragher ascultam mai multe sound poetry si dezbatem ce e asta: terapie, mesaj politioc, revolta impotriva cuvintelor, demolarea conventiilor si a turnului babel??

maine am un program full, dar merita. pai de la 6 ma duc in Club unde Razvan Tupa o are ca invitata pe Doina Rusti cu volumul ei socant Lizoanca la 11 ani publicat la editura 3. culmea, cu o tema fff asemanatoare cu cea a Norei Iuga din volumul Hai sa furam pepeni, care va fi si ea prezenta la Tupa pe 23 aprilie. oricum sunt curioasa sa o aud pe Rusti vorbind despre cartea ei si sper sa o si cumpar. volumul Norei l-am terminat deja o sa scriu despre el detaliat cert e ca m-a izbit ca un par in moalele confortabil al capului (ala plin de prejudecati si frici).

apoi de la ora 8 fug la MŢR unde in sala Horia Bernea s-a inaugurat un proiect f misto: prezentarea de filme ale regizorilor tineri (romani si straini) si dezbateri aprinse dupa vizionarea lor. maine va fi documentarul Decreteii a lui Florin Iepan pe care abia astept sa il revad cu alti ochi si sa il discut cu cei prezenti.

cam asa. a, si am scris ieri un poem care se cheama „de la creier la os” o sa-l postez dar tre sa il mai lucrez un pic ca e neşlefuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.