citesc la Cenaclul Pavel Dan!

la bruge

Joi, 11 iunie, la Casa Studenţilor din Timişoara, ora 19.00

la Cenaclul Pavel Dan coordonat de dl Eugen Bunaru si din umbra de Moni Stanila (al carei debut deja face sa sara camesa pe mine de nerabdare).

ca sa va convingeti treceti si pe aici  http://cenaclulpaveldan.wordpress.com/ – cred ca e o premiera la Timisoara – primul cenaclu cu blog din tara!

si tot  joi  11 iunie dar mai devreme, de la ora 12.00, la Uniune (sediul revistei Orizont) va fi o întâlnire cu Octavian Soviany pentru o lectură de poezie din nou aparutul volum Marii oameni ai revoluţiilor şi o dezbatere pe tema GENERAŢIA 2000 – O GENERAŢIE APOCALIPTICĂ? moderata de dl Cornel Ungureanu.

A doua zi, la ora 16.00, o nouă întîlnire cu O. Soviany, la libraria Caligraf, pentru lansarea cărţii Apocaliptica textului prezentat de Daniel Vighi si Ion Cocora.

va fi o ocazie excelenta sa revad frumusetea minivieneza a Timisoarei, pe oana dobosi ai alex porcoava care ne vor gazdui (multumim), pe furtunosul tudor cretu si perseverentul robert serban, pe bloggeritza mereu pe faza cand e vorba de poezie  Whitenoise, pe minunatii moni stanila si eugen bunaru si sper si o parte din tinerii condeieri pe care i-am cunoscut anul trecut la studentfest.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s