dan sociu revine. dar in foileton.

cei de la www.bibliofagia.ro  au lansat un nou proiect literar! (tot ei fac si concursul de debut unicredit, un demers laudabil, inedit la noi).

 

5 prozatori tineri vor publica bucati de roman in Foiletonline. cititorii pot comenta si pot continua textul si se pune pret mare pe capul celui care va fi foarte inspirat. mie tipurile astea de interactiuni online (cel putin pentru moment) nu mi se pare ca merg mai departe de zona ludica si de (eventual) o publicitate mai dinamica pt autorii respectivi in cautarea de public online. dar sunt curioasa sa vedem ce iese. autorii promit mult.

dar de fapt m-am bucurat ca am citit ceva nou de Sociu, revenit intr-o formula surprinzatoare .. in foileton. sunt tare curioasa insa daca mai scrie poezie.

dan_sociu

si bonus  sa nu ziceti ca nu e o toamna dezmortita si plina de evenimente literare : aflu ca la Onesti se organizeaza ceva senzational :)) Concursul literar NORA IUGA!!

6 gânduri despre „dan sociu revine. dar in foileton.

  1. Adrian Schiop il “preia” pe Caspian in grijă incercând să-l scoată din ghettoul in care il inchisese Dan Sociu şi stăpânirea chineză. Citeste cel de-al doilea capitol al foiletonului online”Complexul Europa” scris la zece mâini pe site-ul http://www.bibliofagia.ro si spune-ne ce crezi! Va ajunge asa Romania?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s