AFCN cauta experţi in domeniul editorial

Home » AFCN cauta experţi in domeniul editorial

de luat aminte:

In conformitate cu strategia institutionala si recomandarile din Raportul de monitorizare a proiectelor editoriale pe anul 2009, Administratia Fondului Cultural National va finanta in anul 2010 actiuni care sa stimuleze cititul, care sa promoveze revistele de specialitate, cartile dedicate domeniului culturii si patrimoniului cultural national, in acord cu nevoile beneficiarilor sai.

In acest context, Administratia Fondului Cultural National invita organizatiile culturale, editurile, redactiile publicatiilor, uniunile de creatie, organizatiile neguvernamentale sa formuleze propuneri pentru constituirea unui corp de experti independenti pentru evaluare in concursul de proiecte editoriale AFCN 2/2010.

Asteptam propunerile dvs. pentru experti independenti, mentionand numele si datele de contact ale persoanelor, la adresa: contact@afcn. ro, tel/fax 021.230.00.29 sau direct la sediul institutiei, in atentia dnei. Linda Peschir, pana cel tarziu la data de 25 mai 2010.

Persoanele propuse vor prezenta un CV insotit de Formularul expertului independent – proiecte editoriale 2010, ce poate fi descarcat de pe site-ul www.afcn.ro.
Propunerile vor fi analizate si avizate de catre Consiliul Administratiei Fondului Cultural National, numit prin ordin al Ministrului Culturii si Patrimoniului National.

Leave a Reply

Your email address will not be published.