de 1 mai te gandesti la job?

Home » de 1 mai te gandesti la job?

cel putin eu asa descopar in ultima saptamana. fiindca ma lupt cu 2 mici jobuletze, cu o dizertatie, cu biblioteca aferenta, cu zeci de telefoane, intalniri, evenimente mondene stress, nervi, stare de neputinta, bucurie, dragoste. a, si saptamana viitoare incepe sesiunea. ultimaaaaaaaaaaa.

mda.

si fiindca nu mai am viata, am linkuri.

1. am pus pe roate asta: www.targuldepoezie.fdl.ro

2. voi participa la un mega party fancy cool aici petrecerea artelor contemporane

3. tanjesc dupa urmatoarea carte & lansare, caci incep sa traiesc trama cartii pe viu 🙂  pe stefania o stiu fiindca am debutat amandoua la Paralela 45 ea cu proza eu cu poezie. mi-a placut mult de ea. o tipa cu un acut simt al observatiei.

4. as fi vrut taare mult sa pedalez la un eveniment unic: biciclete cochete pentru fete. miscare si ambitz. dar eu voi fi la sibiu. voi insa puteti pedala fara grija.

5. iar vineri merg impreuna cu O pentru prima oara la Ringul de vorbe. sa testam atmosfera si sa ascultam niste poete tinere, aprige, talentate. vom vedea cum iese.

6. toata saptamana aceasta am urmat cursurile Event Academy. f dragutz. m-au scos din cotidian si am invatat multe lucruri plus oameni misto. plus ca totul s-a intamplat foarte idilic pe strada Frumoasa, aproape de calea victoriei. nici nu stiam ca exista.

7. azi am descoperit cu o colega de facultate (in nostalgia ultimelor seminarii si discutii in contradictoriu care ne extaziau..) terasa Livada cu visini. aproape de povernei si de caderea bastiliei. e absolut fenomenala. iti cad frunzele de visin in cap…

8. va recomand un internship super special. pur cultural. intr-o  institutie redutabila. veti interactiona cu scriitori in carne si oase 🙂 merita.

9. echipele pe care le coordonez in proiectul de jurnalism cetatenesc al Fundatiei Soros incep sa dea roade. stati cu ochii pe ele 🙂 Ziarul Musatinilor si CNAM Online

si sa nu uit. anul trecut de 1 mai am fost la marea.. bulgara. la Balcik.

a fost superb. anul asta de 1 mai am baut mult alcool, am mers in 2 vizite frumoase si am ascultat poezie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.