INCEPE TENECEPE!INCEPE TENECEPE!

Home » INCEPE TENECEPE!INCEPE TENECEPE!

eu voi fi in aer. va astept pe acolo.

Alege varianta corecta:

1. daca aveti chef de conferinta de presa, Dă Grand Opening, vorba românului născut la sat global, clickuieste aici

2. daca aveti chef de o lectura de poeti-femei-exceptionale (mai ales ca e greu daca nu imposibil sa le prinzi pe toate dintr-o lovitura, precum croitorasul cel viteaz) clickuieste zdravan aici

3. daca joi dupa amiaza e ora ta de poezie, da fuga sa ii cunosti pe traducatorii straini de poezie romana si da un cap de click aici

4. iar daca seara esti istovit de greve si serviciu racoreste-te cu… 6 poeti ca 6 fete nemaritate. adica nemilosi si foarte talentati. chiar aici.

5. si daca esti autonom si nu vrei sa fi manipulat, uita-te pur si simplu pe program si fă-ţi propriul meniu de poezie. bucatarii nostri editoriali au pregatit o bogata varietate de sortimente poetice si nu numai. pofta buna!

6. iar daca vineri noaptea aveti insomnie poetica veniti sa ma ascultati citind poeme (nu ca nu ar mai fi si alti 32 de poeti excelenti care vor citi pe langa mine, plus sesiuni jazz de inima frântă, plus Matei Vişniec cu un spectacol in limba franceza pentru rafinati plus alte nebanuite ispite…) veniti la Maratonul de poezie si jazz, editia 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.