el peregrino

Home » el peregrino

Bistritz

m-am intors de la Bistriţa. programul a fost foarte divers si pe alocuri putin incarcat. primele 2 zile au fost naşpa pentru mine (pentru că am fost foarte emotionata, si am avut nişte probleme personale, am fost neplăcută şi am plans mult) dar sîmbătă şi duminică a fost extraordinar. ne-am simţit neasteptat de bine in compania poeţilor participanţi, cu mulţi nu vorbisem de multa vreme, s-a creat o “simbioză” plăcută. revederea cu fratele meu bistriţean a fost de asemenea foarte placuta si m-a ajutat să trec peste momentele grele. organizatorii au fost la inaltime. cel mai emoţionant moment a fost lectura de la Penitenciarul Bistriţa. pentru poze si alte povesti şi ca să puteti intelege de ce Poezia a fost cu adevarat la Bistriţa urmăriţi site-ul www.poeziaelabistrita.wordpress.com

Cota 1400

am ajuns cu trenul la 7 dimineaţa în gara de nord. acum sunt acasa, beau pe graba o ceasca de cafea, e foarteeee cald, scriu putin pe blog si schimb bagajul. in 2 ore plec cu masina la Sinaia la Cota 1400 (unde nu am mai fost cred ca din clasa a6-a haha) unde va avea loc tabara de jurnalism cetenesc a Fundatiei Soros, unde sunt si eu coordonatorul a 2 echipe splendide ( pe care va recomand sa aruncati un ochi critic: Ziarul Muşatinilor din Roman şi CNAM online din … Bistritaaaa). voi munci dar sper sa ma si refugiez in luxuriantul peisaj.

Pecs

sambata 24 iulie voi sosi in gara de nord. voi veni acasa, voi bea pe graba o ceasca de cafea, voi schimba bagajul si voi pleca din nou la gara de nord. ma voi imbarca trista (de dorul de O) in trenul de Budapesta. pe 25 iulie trebuie sa fiu la Pecs unde va avea loc o conferinta internationala despre Balcanii mei dragi. prima ocazie oficiala de a prezenta viziunea mea asupra Bosniei Herzegovina in fata unor specialisti in domeniu. observatiile lor ma vor ajuta enorm pentru configurarea cercetarii doctorale. abia astept sa vizitez orasul Pecs, Capitala Culturala Europeana anul acesta. iarasi munca si putina relaxare.

PS ma voi intoarce in Ro pe 1 august. voi avea in tot acest timp acces limitat la internet. va doresc o vara frumoasa si lecturi placute. revin cu povesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.