anunţ pentru liceeni

Home » anunţ pentru liceeni

Lunile urmatoare, Fundatia Ratiu Romania organizeaza un nou proiect ” Artist si manager cultural la 16 ani. Finantat de Uniunea Europeana prin intermediul programului Tineret in Actiune, proiectul este adresat tinerilor intre 15-18 ani  din Bucuresti.

Artist si manager cultural la 16 ani este adresat tinerilor din Bucuresti care vor sa afle mai multe despre arta, curatoriat si event management. Incepand cu luna august, participantii vor vizita principalele muzee din capitala impreuna cu un trainer, care le va povesti despre curatoriat,  arta si modalitati de exprimare prin mijloace artistice.  Iar in noiembrie, tinerii isi vor invita prietenii si familia la propriile expozitii.  

Ce parere ai? Te-ar tenta sa incepi toamna cu un astfel de proiect? Daca da, atunci te rugam sa ne scrii una sau doua pagini despre problemele pe care le vezi in jurul tau. Poti scrie despre invazia de caini din sectorul 4 sau poti aborda o alta tema, precum saracia sau excluderea sociala; important este sa ne spui ce crezi tu si cum vezi solutionarea situatiei.

Formularul de inscriere se gaseste pe blog-ul oficial al proiectului, http://amc-16.blogspot.com . Tot aici vei gasi mai multe detalii despre proiect si regulamentul de participare.

Te rugam sa ne trimiti formularul de aplicare completat si eseul la adresa amc16@fundatiaratiu romania.eu, pana duminica, 1 august 2010.  

Daca doresti mai multe detalii sau ai nelamuriri, ne poti scrie la aceeasi adresa de mail amc16@fundatiaratiu romania.eu, iar noi promitem sa raspundem prompt.

Suna f interesant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.