Bistritz forever

Bistriţa imi e un oraş foarte drag. nu doar fiindca de 3 ani fratele meu Tibi locuieste acolo, asa ca e o bucurie sa  imi revado bucata de familie de fiecare data cand ajung aici(minunatele mele nepotzele Veronica si Raluca!). dar la Bistriţa sunt si niste poeţi grozavi (mai nou si prozatori 😉 si un festival de poezie unde am mers doi ani la rand cu mare bucurie, si un grup de artişti plastici pe care am ajuns sa ii cunosc mai indeaproape prin prietena mea pictora Florentina (recent am fost la vernisajul expoziţiei Graţie. Flori de leac a pictorului Marcel Lupşe din Bistriţa, la Galeria de Arta a Municipiului Buc, de langa Odeon si va conjur sa o vizitaţi, este exceptionala) dar am ajuns (coincidenţă fastă) să coordonez un proiect de jurnalism la un liceu din Bistriţa (unde a ieşit un ziar online de toată isprava http://bistrita.reporterdeliceu.ro/) culmea in acelasi liceu unde preda si Camelia Toma, supraomul de teatru cu deţinuţi, si nu numai, despre care vorbeam saptamana trecuta intr-o alta postare. plus ca la Bistriţa atmosfera culturală infloreşte nu doar in literatura si pictura, ci in cam toate artele prin implicarea unui manager cultural total (pe care ar fi tare bine sa il clonam si in alte judeţe) dl Gavril (ce prenume superb!) Ţărmure.

sunt în drum spre Bistriţa, imi clătesc ochii 2 zile aici si sper sa ma refac, caci am avut un sfarsit de saptamana oribil (fara O probabil ca mi-as fi pierdut mintile la cat de tensionata am fost…)

2 gânduri despre „Bistritz forever

  1. Mă bucur că v-am cunoscut la Bistrţa. Nu ştiu dacă vă atuceţi amite de mine, dar viaţa mea de cititor s-a îmbogăţit apoi cu lectura poeziei dumneavoastra pe care n-o cunoscusem până atunci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s