locul unde poezia şi cercetarea ştiinţifică se întretaie

locul unde poezia şi cercetarea ştiinţifică se întretaie

capul meu.

săptămâna asta am pendulat între scrierea furibundă de texte (poetice, dar în formă aleatorie de proză) şi terminarea celor 3 articole academice pe care le am de prezentat la diferite evenimente ştiinţifice (vorba vine..). după zeci de refuzuri, în sfârşit o aplicaţie de succes: m-au admis la şcoala doctorală. poezia se simte bătută dar şi protejată în acelaşi timp. săptămîna viitoare plec (pentru prima data) la Sofia şi Istanbul. nu o să am prea mult timp de turism, dar peisajele noi o sa imi clătească minţile.

mîine la Cafeneaua Dalles (unde trebuie neapărat să mergeţi dacă aveţi chef de senzaţii coolturale, e complet albă, cu preţuri kinky, minimalistă până la sânge, aerisită şi stilată, chiar în buricul oraşului) la ora 5 va veni exploziva Angela Marinescu, pe care o aştept cu sufletul la gură.

& o poză ciudăţică, (am impresia că privirea mea acolo ilustrează titlul si starea acestei postări) cu Oana Ninu la Berlin, lângă ZOO, cu o bere de 1 litru, că noi nu ştiam că acolo Grossen  Bier e mai Grosse ca la noi.  by Un Cristian.

PS  dieta dă roade:  – 5 kg

No Comments

Post A Comment